Kuidas olla edukas?

Juba pikemat aega, eriti intensiivselt aga just viimasel nädalal, on minu fookuses olnud eneseteostuse ja edu teema. Kuidas olla edukas ning õnnelik – tehes seda, mida armastad?

Kõik mu ideed on alati kuskile toppama jäänud ning ettevõtlikusest ja pealehakkamisest on alati puudu tulnud. Nädalavahetusel just imetlesin oma sõbranna otsusekindlust ning naersin selle üle, kuidas minu otsustele järgneb üldjuhul ümbermõtlemine ja allaandmine. Seega, kui ma eile allolevat videot nägin, tundsin ennast üsna kehvasti. See puudutas mind. Ja kui päris aus olla, siis tegelikult tundsin end totaalse luuserina – MIKS mina ei suuda ühelegi otsusele kindlaks jääda? Sest see ju on see, mis viib edule – otsusekindlalt oma eesmärgi suunas liikumine?

Nagu iga negatiivne emotsioon või olukord, oli ka see minu jaoks hindamatu väärtusega! See pani mind mõtlema ning paremat kontakti looma – iseendaga. Ma mõistsin paremini oma loomust ja olemust.

Ma ei ole ärihai ja mind ei ole kunagi motiveerinud tegutsema piimajõed ja pudrumäed, rääkimata võimust ja miljonitest.

Ma olen maailmamuutja, alkeemik ja looja, vaimsel teel käija.

Minu edu seisneb minu eneseteostuses – loomingus, mis saab alguse inspiratsioonist, minu südameruumist – ma ei peagi teadma oma elu eesmärki või oma kutsumust, piisab sellest kui ma kuulan oma sisehäält ning liigun oma soovide suunas. Julgelt ja usaldades. Ennast armastades.

Ja nüüd ma tean – need otsused, mille osas ma pidevalt ümber mõtlen on mõjutatud välistest teguritest. Need on just need otsused, mida ma justkui PEAKSIN tegama. Sellised agressiivsed ja nurgelised.

Tegelikult aga tuleb lihtsalt kuulata oma südamesoovide sosinat ning vahetevahel ka head sõpra, kes seisab selle eest, et ma seda sosinat ei ignoreeriks. Ja selle eest ma sind ka tänan!

One thought on “Kuidas olla edukas?

  1. Aitäh kallike, et mind jätkuvalt inspireerid:) See video andis täpselt selle energialaengu, mida täna hommikul vajasin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga