Siiral südamesoovil on tiivad

Kui ma aasta alguses Dr. Hauschka tootekoolitusel osalesin, mõtlesin ma endamisi kui imeline see võiks olla, kui saaksin näha ja kogeda kõike seda, millest koolitusel räägiti selles erilises kohas, kohapeal.

Siis ei osanud ma veel arvatagi, et kõigest mõne kuu pärast veedan ma tervelt viis päeva Dr.Hauschka müügi ja turunduse baaskoolitusel WALA’s. WALA Heilmittel GmbH on looduslikke ravimeid ning Dr.Hauschka’t tootev sihtasutus, mis asub Saksamaal. Täpsemat infot saab selle SA kohta saab SIIT.

Tänud sulle, Universum, selle imelise kingituse ja kogemuse eest!

Viie päeva jooksul tutvusin ma mitmete huvitavate inimestega ning veelgi huvitavamate ideede ja praktikatega, mis inspireerisid ning puudutasid nii minu südant kui hinge. Kõik see, mida ma kuulsin tundus kuidagi nii tuttav ja oma, nii õige ja hingelähedane. Olin täielikult lummatud!

Kuna mõtteid ja muljeid on palju, siis olen otsustanud teha blogipostituste seeria, nii et “stay tuned” …

Dr. Hauschka – ja biodünaamiline põllumajandus

2 thoughts on “Siiral südamesoovil on tiivad

  1. Südamesoovidel on tõesti määratud täide minna 🙂 nii tore, et üks sinu omadest täitus!

    1. Tõepoolest! Mõnda eesmärki ajad taga ja pushid aga ei miskit ja mõne soovi puhul mõtled korra ja tunnetad ning ongi olemas 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga